6 Ocak 2008 Pazar

turkiye piyasasindaki uydu alicilari genelde hangi markadir

Türkiye piyasasında bir çok marka yer almaktadır. Bu markalardan bazıları garantileri , cihaz kalitesi ve internet üzerinden sundukları teknik destekleri ile öne çıkmaktadırlar. Bazı markalar da düşük fiyat cazibeleri ile piyasayı renklendirmektedirler. Bu markalar ;

Next & NextStar
Next & NextStar şu anda dijital uydu piyasasında en çok tutulan modellere sahip olmakla beraber televizyon reklamları ile de popülerliğini iyice arttırmıştır. İnternet üzerinden yazılımlarına en hızlı ulaşılabilen marka konumundadır. Türkiye'nin her bölgesinde bayilikleri bulunmaktadır. Next & NextStar marka dijital uyducu alırsanız hiçbir zaman üzülmezsiniz. Her türlü yenilik firma tarafından takip edilmekte ve internetten kullanıcılara dağıtılmaktadır. Motorlu çanak kullananlar için Next 800 XCAM Plus modelini , ev kullanıcıları için Next 2000 XCI Plus modelini öneririz.

Goldmaster
Next&NextStar'dan sonra dijital uydu piyasasında adı geçen 2. büyük markadır. Bazı yönleri modelleri ile Next & NextStar'ı geride bırakmaktadır. İnternet desteği Next & NextStar kadar hızlı olmasa da son günlerde onun hızını yakalamıştır. Goldmaster da televizyon reklamları ile popülerleşmiştir ve bilinirliğini arttırmıştır. Ekonomik ve kaliteli cihaz arayanlar için FTA cihazlarını tavsiye edebiliriz. Benimkisi en güzel olsun diyorsanız 11400 - 20400 CIM serisini rahatlıkla önerebiliriz.

Arçelik
Kaon ve Kaon tabanlı Ora & Sunny

Hiç yorum yok: